Els textos, imatges i la resta de continguts inclosos en aquest web són propietat exclusiva de FESTES DEL SEGAR I DEL BATRE, o de les seves respectius fabricants.

Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, té de tenir el consentiment per escrit de FESTES DEL SEGAR I DEL BATRE, excepte quan s'indiqui el contrari. Aquest web pot contenir enllaços a pàgines exteriors, de les quals FESTES DEL SEGAR I DEL BATRE no es fa responsable ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests enllaços.

FESTES DEL SEGAR I DEL BATRE es reserva el dret a modificar unilateralment la presentació i configuració del propi web, així com els corresponents serveis i les condicions necessàries per al seu ús. També pot modificar sense previ avís les especificacions tècniques, equipament i fotografies dels productes, així com qualsevol altra informació aquí exposada.

FESTES DEL SEGAR I DEL BATRE no es fa responsable de cap dany directe i indirecte que pugui ocasionar l'exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació, o de l'ús que d'ell es pugui fer. Les dades personals que ens faciliti formaran part d'un fitxer automatitzat administrat per la nostra empresa FESTES DEL SEGAR I DEL BATRE li assegura la privadesa de les seves dades i que no els compartirà amb empreses alienes.

Recordem que vostè té dret d'oposició, accés, rectificació, consulta i cancel·lació de les seves dades personals, pel que podrà exercir tals drets dirigint-se a nosaltres:

Associació Les Festes del Segar i Batre.
C/ Àngel Guimerà, 54 25332 La Fuliola (Lleida)
Tel. 973 57 01 80 - info@segaribatre.catC/ Àngel Guimerà, 54 25332 La Fuliola (Lleida)
Tel. 654 050 612 - info@segaribatre.cat